Versenyezzen a trial nagyjaival: a T12-vel ez is lehetséges!

Ez a kicsi “játék” a szülőket és gyermekeket egyaránt magával ragadja. Maximális biztonságra tervezték a fokozatos tanulás érdekében.


A T12 széria – amelyet amatőr és profi triál pilóták alkottak meg nagy odafigyeléssel – a legautentikusabb élményt kínálja.


A T12 járművek a legjobb alkatrész-kinézet-funkció aránnyal rendelkeznek a piacon. Távolról sem hasonlítható hozzájuk semmi más.

Részletek

Teljesítmény és vezérlés

A Torrot T12 széria egy igazi kis vadállat: 600-1500 W szabályozható teljesítmény (három terephez, számítógépről programozható), amely hatékonyan mozgatja a T12-k karosszériáját és felfüggesztését a legnehezebb pályákon is. A lítium akkumulátor több órán át állandó teljesítményt biztosít.

PROFI minőség

Minden szerkezeti és funkcionális részlet kidolgozásakor a pilóta maximális védelmét tűztük ki célul, miközben megőriztük az igazi trial kerékpár architektúráját is. Kimagasló alkatrészekkel és speciális trial abroncsokkal készül.

Szülői felügyelet

Minden Torrot KIDS modell felszerelhető egy vezeték nélküli vezérlővel, ami lehetővé teszi a szülőnek, hogy távolról korlátozza, testre szabja vagy akár kikapcsolja gyermeke motorkerékpárját Android vagy iOS applikációval.

A legjobb alkatrészekkel a maximális fejlődés érdekében!

Az olasz EBR által készített első villa és felfüggesztés, a trial abroncsok, a Torrot motor és programozható vezérlő, az erőteljes lítium akkumulátor, az ABS műanyag, a króm-molibdén acél karosszéria vagy az alumínium lengőkar billentő hidraulikus lökéscsillapítóval – mind sokat elárulnak T12 termékünkről.


A T12 a legjobb választás azoknak a gyermekeknek, akik azért ismerkednek ezzel a világgal, hogy profik lehessenek, illetve azoknak a családoknak, akiknél a trial már hagyományokkal rendelkezik. Bátran elmondhatjuk, hogy a T12 széria fényévekkel a többi elektromos motor előtt jár. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is a legjobbakat kívánja a szeretteinek.


Siguiente Pause Play Anterior
02.jpg 03.jpg 04.jpg

Műszaki specifikáció

VÁZ CrMo ACÉL CSŐVÁZ
ELSŐ FELFÜGGESZTÉS HIDRAULIKUS VILLA (RUGÓÚT 100mm)
HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS DNM GÁZ LENGÉSCSILLAPÍTÓ ELŐTERHELÉS BEÁLLÍTÁS
(RUGÓÚT 125mm)
FÉKEK HIDRAULIKUS FÉKRENDSZER, 160mm-es ELSŐ ÉS HÁTSÓ
TÁRCSÁK
MOTORVEZÉRLŐ 48V PROGRAMOZHATÓ CSÚCS SEBESSÉG,
TELJESÍTMÉNY, FOJTÓSZELEP ÉRZÉKENYSÉG ÉS REGENERÁLÁS
TELJESÍTMÉNY 600 W-1500 W /LEGNAGYOBB SEBESSÉG 40 KM/H
AKKUMULÁTOR 48V LiNiCoMn 8,8 Ah BEÉPÍTETT, KIVEHETŐ
AKKUMULÁTOR FELÜGYELETI RENDSZERREL
FELNIK 12” X 1,60 ALUMINIUM
ABRONCSOK TRIAL 2.50-12
TÖMEG 30kg
MAX PILÓTA TÖMEG 40kg
TÖLTŐ TORROT 54.6V 2A AKKUMULÁTORTÖLTŐ (4 ÓRA)
EGYÉB
HAJTÁSLÁNC VEZÉRLŐ SOFTWARE
(RS232-USB KÁBEL SZÜKSÉGES)
50-100 % TELJESÍTMÉNY KAPCSOLÓT TARTALMAZ
EURÓPÁBAN TERVEZTÉK ÉS GYÁRTOTTÁK
OPCIONÁLIS VIA APP BLEUTOOTH MODUL (iOS/Android)
PARAMÉTER TÁVPROGRAMOZÁS
SZÜLŐI FELÜGYELET
TORROT INVERTER AUTÓS TÖLTÉSHEZ (SZIVARGYÚJTÓ)
MÉRETEK
t12dim.jpg